Gladiolen wordt tijdens het Pinksterweekend gegarandeerd opnieuw het gezelligste Kempens funfestival van 2011. Alle combi-tickets zijn uitverkocht. ThalsFM Nnieuws mag de 'bijna laatste' 2 x 5 dagtickets weggeven.

De Gladiolen-protagonisten weten ieder jaar een perfecte mix te programmeren voor een erg breed publiek.  

Organisatie Gladiolen op kruissnelheid
Sympathieke mede-organisator en co-stichter van de Gladiolen Mark Bellens : 'Ook de verkoop van de dagtickets loopt nog zeer goed. We hopen op goed weer en kan het feest niet meer stuk.  Dankzij de 100-en vrijwilligers kunnen we ieder jaar blijven groeien en nog meer fun aan de fans aanbieden.  De lezers en luisteraars van de regionale media vergeten we niet.  Daarom geven we nog 2x5 dagtickets weg op de radio en de Nnieuws-krant.'

ThalsFM Nnieuws mag 2 x 5 dagtickets weggeven.
5 tickets voor vrijdag 10/6.  5 voor zaterdag 11/6. 


Wedstrijd : vraag  'Welke vzw organiseert ieder jaar de Gladiolen?'
Mail als de bliksem het juiste antwoord met je naam adres naar guy@nnieuws.be voor woensdagavond 8/6 - 21u.
Op woensdagavond 8/6 om 23u maken we op deze site en radio ThalsFM de winnaars bekend.  Hun  tickets liggen klaar aan de inkom van Gladiolen op hun naam. Veel plezier op Gladiolen 2011!

Programma 2011 :
Op vrijdag 10 juni wordt het hoofdpodium ingenomen door rockrally-finalisten Willow en de Nederlandse rapgroep De Jeugd Van Tegenwoordig. Met Absynthe Minded en Das Pop krijg je daarna nog 2 muzikale toppers. Samtex zorgt vrijdag voor de afterparty.

Zaterdagmiddag 11 juni rijdt de 5e editie van de Music & Love Parade door de straten van Onze-Lieve-Vrouw-Olen. Daarna krijg je op het festival achtereenvolgens Broken Glass Heroes, Lady Linn& Her Magnificent Seven, Zornik en Les Truttes te zien Op het openluchtpodium en in de nieuwe clubtent zorgen diverse DJ's ondertussen beide dagen doorlopend voor de nodige zomerse beats.

Festivalterrein Boekel, Boekel 7,  O.L.Vrouw-Olen.

Prijs dagticket: €10, alle combi-tickets zijn uitverkocht.
Contact  lode@gladiolen.be
Bestel snel de laatste dagtickets  op Gladiolen .

Foto's: Joris Bulckens - Jokko / Gladiolen  / N.